Om oss

Est. 2013

prickar

Några av våra ledord:

kniv - punkt

Flexibla

kniv - punkt

Ständig utveckling

kniv - punkt

Hög servicenivå

kniv - punkt

Kvalitetsmedveten

kniv - punkt

Produktiva

Vi är ett företag inom livsmedel som nystartades 2013 i en liten köttbod på Kungsholmen, därav namnet, med intentionen att förse Stockholms restauranger med kvalitets kött!

Vi har haft en hög tillväxt tillsammans med kunder och det har gjort oss till en säkrare och starkare leverantör inom proteinsektorn.

Vi på Kungsholmens Kött är stolta över vår förmåga att upprätthålla en personlig kontakt och kontroll över leveranssäkerhet från gård till bord.
Vi står för kvalitet, kontinuitet och leveranssäkerhet. För oss är det viktigt att alla kunder, oavsett storlek, alltid får förstklassig service men så satsar vi också på ett långsiktigt samarbete.

Efter att ha mellanlandat i Slakthusområdet, Johanneshov, så sitter vi i dagsläget i Årsta Partihallar. Där vi har en toppmodern produktionsanläggning som är byggt och anpassad efter våra behov och kriterier, därav kan vi bemöta både bransch och kundernas behov.

Produktion

prickar

Vår egen produktion har numera möjlighet att förädla allt efter kundernas önskemål. Våra populära färser, hamburgare, grytbitar och schnitzlar är bara några exempel på vad som produceras varje dag av våra duktiga styckare som tillsammans sitter på mer än 50 års erfarenhet!

Vårt goda arbete inom livsmedelssäkerhet, HACCP-arbete, hygien, spårbarhet och märkning har resulterat i att vi är certifierade enligt IP-Livsmedel, en välkänd standard för produktionssäkrad produktion. I april 2019 blev vår produktion även EU-eko certifierade, i och med detta kan vi nu även vidareförsälja KRAV produkter. Från hösten 2019 är vi MSC- och ASC-certifierade.

_DSF2756

Säkra och miljövänliga leveranser

prickar

Genom att använda egna kylbilar och ha kontroll på hygien och temperaturer i alla steg av leveransen kan Kungsholmens Kött garantera att varorna som levereras är av högsta kvalitet. Dessutom kräver varje restaurang en unik leveransplan vilket gör att Kungsholmens Kött behöver vara flexibla för att kunna anpassa sig efter varje kunds behov.

_DSF2769

Öppettider

  1. mån - tor
  2. fre