Sortiment

Ett brett sortiment från alla världens hörn

prickar

Hos oss finner ni ett brett sortiment från alla världens hörn. Sortimentet är ständigt under utveckling och blir bredare tillsammans med er. Kontakta oss gärna för mer information om sortimentet för bästa möjliga service!

Kött

prickar

Hos oss är kött det allra heligaste. I vår produktion kan vi portionsstycka, tärna och mala efter dina behov. Köttet kommer från hela världen – från svenska och europeiska gårdar till Sydamerikas och Nya Zeelands gröna vidder. Det är mycket som ligger under denna kategori, alla möjliga detaljer inom nöt, fläsk, kalv, vilt & lamm. För att få reda på allt på bästa möjliga sätt är bäst att prata med oss!

_DSF2837

Fisk

prickar - fisk

Vi får dagligen in färsk och fryst fisk från både nära sjöar och fjärran hav. Vit fisk är en favorit för luncher idag, mycket tack vare det faktum att folk har fått upp ögonen för dess stora mängder med vitaminer och mineraler.

MSC-certifiering och även ASC-märkning på fisken vi säljer är något som alltid eftersträvas, för att på så sätt kunna erbjuda god smakande fisk samtidigt som det stillar våra kunders oro.

_DSF2803

Chark

chark

Allt från medelhavets delikatesser som spansk ibérico och italiensk bresaola till svenska klassiker som isterband och stekfläsk.

Salami milano_2

Fågel

prickar fågel

På lager finns både färskt och fryst – från traditionell fransk fågel, svensk gårdskyckling till färdiglagad kyckling för enkel hantering i köket.

Kycklingfile_jul18

Öppettider

  1. mån - tor
  2. fre